Ülkücüler, Devrimciler, Ulusalcılar, Cumhuriyetçiler, aynı çatı altında birleşelim”

 Ülkücüler, Devrimciler, Ulusalcılar, Cumhuriyetçiler, aynı çatı altında birleşelim”

Teröristbaşı Abdullah Öcalan'ı ilk sorgulayan albay olarak ün kazanan, daha sonra Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanarak uzun süre Silivri Cezaevinde yatan, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Türkiye'nin tek kurutul

APO’YU İLK SORGULAYAN ALBAY HASAN ATİLLA UĞUR 15 ŞUBAT’TA GERÇEKLEŞTİRECEKLERİ OLAĞANÜSTÜ KONGRE SONRASI TÜRKİYE’NİN YENİ BİR SÜRECE GİRECEĞİNİ SÖYLEYEREK HERKESİ İŞÇİ PARTİSİ ÇATISI ALTINDA TOPLANMAYA DAVET ETTİ:

“Ülkücüler, Devrimciler, Ulusalcılar, Cumhuriyetçiler, aynı çatı altında birleşelim”

Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı ilk sorgulayan albay olarak ün kazanan, daha sonra Ergenekon ve Balyoz davalarında yargılanarak uzun süre Silivri Cezaevinde yatan, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Türkiye’nin tek kurutuluş çaresinin vatanseverlerin birleşmesinden geçtiğini belirterek, vatanseverlik ortak paydasında buluşan Ülkücüleri, Devrimcileri, Ulusalcıları, Cumhuriyetçileri, aynı çatı altında birleşmeye davet etti.

15 ŞUBAT’TA BU ÜLKENİN VATANSEVERLERİ BİR ARAYA GELECEK

İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sefa Koçoğlu, İşçi Partisi Eski İl Başkanı Sami Pehlivanlı, İşçi Partisi İl Başkanı Serap Şimşek, Türk Ocakları Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Murat Ünver, MHP Eski İl Başkanlarından Arif Nugay gibi isimlerin de içinde bulunduğu yaklaşık 20 kişilik bir grupla Yıldızlar Sofrası’nda bir sohbet toplantısı gerçekleştiren İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Yoğun kar yağışına rağmen burada sizlerleyim, çünkü çok fazla vaktimiz kalmadı. 15 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz olağanüstü kongremizle birlikte bu vatan üzerinde oyunlar oynamaya çalışanlar neye uğradıklarını şaşıracaklar. Çünkü 15 Şubat’ta bu ülkenin vatanseverleri bir araya gelecek. Ülkücüsü, milliyetçisi, devrimcisi, ulusalcısı, cumhuriyetçisi Mustafa Kemal’in çatısı altında birleşecek ve emperyalist uşaklarına demokratik ders verecektir” dedi.

DİĞER PARTİLER DİK DURMUYOR

Kendisinin de Ülkücü olduğunu ifade eden Uğur, gerek Ergenekon, gerek Balyoz, gerekse son olarak gerçekleşen, Ermeni İddialarına Doğu Perinçek Davasında dik duruş sergilemeyen MHP’yi suçlayarak, “Eğer bu millî konularda olması gereken duruşu sergileyen parti MHP olsaydı, emin olun, ben şimdi orada olurdum” diye konuştu. Perinçek’le Silivri’de tanıştıklarını ifade eden Uğur, milliyetçi, vatansever, devrimci ve Atatürkçü olarak tanımladığı Perinçek’in Türkiye’nin olması gereken lideri olduğunu kaydetti. CHP’nin de çok farklı bir çizgide olduğunu beyan eden Uğur, “Bugün CHP’de ulusalcılar partiden atılıyor. F Tipi cemaatle CHP kol kola geziyor. CHP yönetimi Atatürk’ün partisini nereye götürmeye çalışıyor?” şeklinde tepki göstererek CHP’lileri de İşçi Partisi çatısı altında toplanmaya davet etti.  

TGB VE ÜLKÜCÜ GENÇLİK OMUZ OMUZA OLMALI

Her fırsatta gençlerle de bir araya geldiğini belirten Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Bu ülkenin geleceği, gerçek sahipleri gençlerimizdir. Onlar birlikte, bir arada, Türkiye’nin geleceği için çalışmalı” dedi. Uğur, gençlerle ilgili sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyet`in bekası için TGB ve Ülkücü Gençlik omuz omuza olmalı. Ülkücü gençler TGB ile konuşmalı, kaynaşmalı. Türkiye Gençlik Birliği`nin pırıl pırıl gençlerini hem medyadan, hem de Silivri Duruşma Salonu`nda uzaktan da olsa konuşarak tanıdım.

Tek hedeflerinin Atatürk`ün yolu, bağımsız ve güçlü bir Türkiye olduğunu büyük bir memnuniyetle gördüm. Ben bütün içtenliğimle inanıyorum ki, bugünkü tehditlerin ve tehlikenin bertaraf edilmesinde, Ülkücü Gençlik olarak, bu mücadeleyi veren gençlik ile omuz omuza ve ön saflarda olacaksınız. Bu durum bir ideoloji veya particilik meselesi olmayıp, onun çok üzerindedir. Çünkü Türk Milleti ölüm döşeğindedir. O`nu bu durumdan kurtaracak olan, Türk gençleridir. Bulunduğunuz yerlerdeki TGB üyesi kardeşlerinizle tanışınız, onlarla memleket meselelerini konuşunuz, kaynaşınız.”

APO’DAN İTİRAFLAR

Abdullah Öcalan’ı sorgularken yaşadığı bir olayı paylaşan Uğur, “Şeyh Sait İsyanının İngiliz altınlarıyla, yapıldığını bizzat bebek katili kendisi itiraf etti. Hatta 1937 Tunceli Olaylarını anlatırken de, her türlü kışkırtmaya rağmen ancak 4 aşiretin isyan ettirilebildiğini, isyancıların, yalnız yakaladıkları Türk askerlerini doğradıklarını anlattı” diye konuştu.

ESKİ İDEOLOJİK TAKINTILARDAN UZAKLAŞMALIYIZ

Eski ideolojik takıntılardan uzaklaşılması gerektiğini de vurgulayan Hasan Atilla Uğur, “Bir ortamda Dilek Akagün Yılmaz’ın, Ülkücülerin zamanında amcasının oğlunu çok fena dövdüklerini, şimdi nasıl onlarla bir araya gelebilmenin çok zor olduğunu anlatınca ben de kardeşimin Ülkücü olduğu için solcular tarafından ayağından vurulduğunu anlattım. Bunlar geçmişte kaldı. Bu ülkenin sağcı-solcu vatanseverlerini bir araya getirmek istemeyenlerin oyunları şimdi de bizlere bu hatırlatmaları yapıyor. Artık oyuna gelmeyelim” dedi.

HERKES İŞÇİ PARTİSİ’NE GELİYOR

“15 Şubat’ta kendi Kürtlerimizi de aynı vatan, aynı bayrak çatısı altında bir araya toplayacağız” diyen Uğur, “Birleşe birleşe çoğalıp Mustafa Kemal’in Devrimlerini tamamlayacağız” diye konuştu. Turgut Okyay gibi Apo’yu yargılayan bir hâkimin, İsmail Hakkı Pekin Paşa gibi askerlerin de bu çatı altında birleştiklerinin altını çizen Uğur, bir soru üzerine de, “Bebek katili asla dışarı çıkamayacaktır. Kazar böyle bir şey gerçekleşirse tek başıma da olsa askerlik günlerime geri döner, askeri mücadelemi veririm” şeklinde konuştu.

SANDIKLARA MUTLAKA SAHİP ÇIKILMALI

Sandıklara mutlaka sahip çıkılması gerektiğini de vurgulayan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Atilla Uğur, “7 Haziran Seçimlerinde TGB’li, TLB’li gençler ve Öncü Gençlik sonuna kadar sandıklara sahip çıkacaklar. Ülkücü Gençlerin de, CHP’li gençlerin de aynı hassasiyeti taşımları çok önemli” dedi. 15 Şubat sonrası sürece vurgu yapan Uğur, AKP’ye oy vermiş ama vatan sevgisini hiçbir şeye değişmeyen vatandaşların da İşçi Partisi çatısı altında birleşeceklerini, iddia eden Uğur, “Düne kadar hakkımızda her türlü iftira kampanyası düzenleyen Zaman Gazetesi bile Sabah Gazetesi bile bizimle röportaj yapmak istiyorlar. Türkiye’nin aydınlığa çıkış ışığı görünmüştür” diye konuştu.

BİZİM DERDİMİZ VATAN

Bir başka soru üzerine, 15 Şubat Olağanüstü Genel Kurul sonrasında partide bazı değişiklikler yaşanacağını belirten Uğur, “Bizim derdimiz Vatan... Öyleyse partimizin adı da neden Vatan olmasın? Ama genel başkan konusunda herhangi bir tereddüdümüz yok. Ülkemizin onurunu Avrupa Mahkemelerinde savunan Doğu Perinçek’ten daha iyi bir genel başkan mı bulacağız?” dedi.



İLHAT
12.02.2015 23:28:23
EKMELETTİNDE ZATEN BİRLEŞMİŞLERDİ. AYRILMADILAR Kİ BİRLEŞSİNLER.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız